Tjäna pengar till föreningen,
laget eller klassen

Sellbag är ett superenkelt sätt att tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen.
Nu slipper du som ledare och förälder säljkraven på underkläder, lotter eller livmedelsprodukter.

Allt som krävs är att fylla en påse med prylar du ändå inte använder med
för värde av minst 50 kr/pryl så har du gjort din del av jobbet.

Enklare kan det inte bli!

Superenkelt i tre små steg

Beställ Sellbagpåsar

OBS! Om du som kontaktperson redan är kund hos oss behöver du använda en annan e-postadress vid förenings- och klassbeställningar då vårt system endast kan hantera en unik e-postadress per kund i systemet.

Företag, föreningar och skolklasser kan inte skicka in sina Sellbagpåsar utan måste boka en kostnadsfri upphämtning hos t.ex. er kontaktperson eller kansliet via hemsidan.

WOW vilket intresse!

Vi är otroligt glada att se att begagnatmarknaden och intresset för vår tjänst är brinnande het.

Just nu har vi ett sådant otroligt stort inflöde av välfyllda Sellbagpåsar att vi tillfälligt stoppar beställningen av nya påsar.

Så snart vi kommit ikapp i vår produktion kommer vi åter att öppna upp nybeställningen igen.

Säljexempel

Föreningen, laget eller klassen skickar tillsammans in 15 Sellbagpåsar.
Intäckterna för varje påse blev 1 000 kr så det totala värdet blir 15 000 kr.

Uträkning
15 000 kr x 0,8 = 12 000 kr
12 000 kr / 2 = 6 000 kr
Föreningen, laget eller klassen tjänar 6 000 kr

Utbetalning för er del av vinsten räknas fram enligt formel som även går att läsa tydligt på hemsidan. Hälften av vinsten till er som skickat in Sellbagpåsarna och hälften av vinsten till Sellbag.
Beräkningsmodell: Försäljningspris på Tradera minus 20 % för kostnaden för annonsering på Tradera och externa administrativa avgifter. Resten delas lika mellan er som säljare och Sellbag.

Om Sellbag

År 2016 grundades Sellbag av ett gäng unga entreprenörer. Tanken på att kunna förvalta varor och produkter på ett mer hållbart och klimatsmart sätt hade under en tid växt fram. Från början var tanken att helt inrikta sig på föreningar och sport- /idrottsprodukter. Ganska snabbt insåg vi att detta inte bara omfattar idrottsvärlden utan hela svenska folket.

Om tjänsten

Sellbag är tjänsten som gör det superenkelt för föreningen, laget eller klassen att tjäna lite extra pengar till lagkassan eller klasskassan. Vi vet att både föreningar och skolklasser behöver samla in pengar till cuper eller klassresor.

Med Sellbag samlar ni inte bara in pengar till föreningen, laget eller klassen - ni blir även miljöhjältar på köpet. Att återvinna, sälja och köpa överblivna prylar som inte längre används minskar överkonsumtionen som är en starkt bidragande orsak till de negativa klimatförändringarna i världen.